Termeni și condiții

1. Introducere

Prezentul document stabilește termenii și condițiile în care Selective Capital SRL, denumită în continuare “Consultantul”, pusă la dispoziția utilizatorilor (denumiți în continuare “Client”) serviciile sale de consultanță în investiții prin intermediul site-ului www.selectivecapital.ro.

 

Prin utilizarea acestui site web și a serviciilor puse la dispoziție de către Consultant, Clientul este de acord cu termenii și condițiile stipulate în prezentul document.

2. Definiții

În sensul prezentului document, termenii de mai jos au următoarele semnificații:

– Consultant – SC Selective Capital SRL

– Client – Orice persoană fizică sau juridică care utilizează serviciile Consultantului

– Investitor – Clientul care efectuează tranzacții cu Instrumente Financiare

– Instrumente Financiare – acțiuni, obligațiuni, titluri de stat, fonduri mutuale, fonduri liber tranzacționabile de tip ETF ș.a.

3. Descrierea Serviciilor

Consultantul oferă clienților săi o gamă variată de servicii de consultanță investițională cu privire la o serie de Instrumente Financiare, incluzând, dar fără a se limita la:

 – Consiliere pentru investiții în acțiuni listate pe Bursa de Valori București (BVB)

– Recomandări privind investițiile în obligațiuni corporative și titluri de stat

– Consultanță privind constituirea și administrarea unui portofoliu de fonduri mutuale

– Analize personalizate și rapoarte de investiții pentru fiecare client

Mai multe detalii veți găsi în Prospectul de Consultanță

4. Condiții de utilizare

Accesul la serviciile și informațiile puse la dispoziție pe acest site web este permis numai în scop personal și necomercial. Este interzisă republicarea, distribuirea sau reproducerea integrală sau parțială a textelor, datelor sau altor elemente grafice fără acordul prealabil scris al Consultantului.

Consultantul își rezervă dreptul de a limita sau bloca accesul utilizatorilor care încalcă termenii și condițiile stipulate în prezentul document.

5. Confidențialitatea datelor

Consultantul se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale clienților săi. Datele colectate vor fi utilizate exclusiv în scopul furnizării serviciilor de consultanță investițională și nu vor fi dezvăluite către terți fără acordul clientului.

Consultantul respectă și protejează drepturile Clientului privind prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate.

Clienții au dreptul să solicite modificarea, ștergerea sau actualizarea datelor personale furnizate.

6. Drepturi de Proprietate Intelectuală

Toate informațiile și materialele prezentate pe acest site, inclusiv, dar fără a se limita la, text, grafică, logo-uri, imagini, sunt proprietatea Consultantului și sunt protejate de legile privind drepturile de autor. Este interzisă utilizarea acestora fără permisiunea explicită a Consultantului.

7. Limitarea Răspunderii

Consultantul nu își asumă răspunderea pentru deciziile de investiții luate de Client pe baza informațiilor și serviciilor oferite. Clientul este singurul responsabil pentru deciziile de investiții pe care le ia.

8. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Consultantul își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea Clientului să verifice periodic acești Termeni și Condiții pentru eventuale modificări.

9. Legea Aplicabilă și Jurisdicția

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de și interpretați în conformitate cu legile României. Orice litigiu care are ca obiect sau care decurge din acești Termeni și Condiții va fi soluționat de instanțele competente din România.

Suntem pe canalele sociale și ne poți urmări pe acestea:

Link-uri utile

Abonează-te la Newsletter

Dacă vrei să fii la curent cu publicațiile și noutățile noastre lasă-ne mai jos adresa ta de email.

Copyright ©2022-2024 Selective Capital, CUI: 43676147, Reg. Com. J40/1884/2021. Toate drepturile rezervate.