Despre noi

Consultantul de investiții este puntea de legătură care oferă suportul necesar investitorului,

astfel încât acesta să fie informat, să înțeleagă și să acționeze conștient pe piața bursieră.

De ce noi?

Selective Capital este consultant de investiții pe piața de capital

Activitatea noastră de consiliere este o rezultantă a experienței noastre, a principiilor și a regulilor pe care le aplicăm:

Selective Capital

Beauty is in the eye of the beholder

Consultant de investiții autorizat

Selective Capital este autorizată de către Autoritatea de Supraveghere Financiară conform deciziei nr. 37/11.03.2022, înscrisă în Registrul Public al ASF cu nr.
PJR01CIPJ/400002

Abordare personalizată

Investițiile în piața de capital corespund profilului de risc al fiecărui investitor și a accesului la instrumentele financiare potrivite. Dinamica diferitelor titlurilor duce la o adaptabilitate crescută și continuă a portofoliului deținut.

Plan de investiții

Pentru a porni pe calea investițiilor la bursă, șansa de a-ți atinge obiectivele pe termen lung cresc dacă există un plan bine definit. Noi venim în sprijinul investitorilor cu propuneri concrete de titluri în funcție de riscul asumat.

Apariții media selective

Consultant de investiții

Hai să ne cunoaștem!

În anul 1999, la 22 ani, tranzacționam primul instrument financiar folosind platforma dedicată Midas Trading, care ulterior a devenit mai cunoscută sub denumirea actuală de Saxo Bank. În anul 2000 am avut șansa să mă angajez la singura companie de brokeraj din România în care puteai să ai acces la piețe internaționale de acțiuni, obligațiuni, valute, derivate de tipul Futures și opțiuni atât standardizate, cât și prin negociere directă. Am avansat ... de la agent de valori mobiliare la director de operațiuni pe parcursul a 4 ani, în care m-am implicat cu pasiune în tot ceea ce însemna activitatea de tranzacționare, evidență, consultanță piață, prognoză, analiză macroeconomică și microeconomică pentru clienții companiei fie străini, fie din România. După 2003 am coordonat echipe de agenți de tranzacționare și mă bucur că mulți dintre foștii colegi cu care am lucrat pe piața de capital externă în intervalul 2003-2011 au fost după aceea apreciați în alte instituții financiare din România, cât și din afara acesteia, pentru vastele cunoștințe financiare dobândite. A fost o perioadă în care am acumulat multă experiență în piața de capital, fiind în mijlocul principalelor evenimente economico-financiare și la capătul mouse-ului cu care tranzacționam fonduri de investiții importante pe 6 platforme distincte, balansând diferitele dețineri de active financiare, în funcție de riscuri și strategii în continuă schimbare și adaptabilitate. Am participat intens la mișcările bursei de după ”dotcom bubble”, după atentatele de la 11.09.2001, după criza financiară din 2008. Consider că scenariul investițional cu cele mai mari șanse de reușită se compune dintr-o selecție diversificată de active mobiliare și un orizont de timp îndelungat în care acestea să aibă posibilitatea să aducă cele mai bune beneficii. După anul 2015 am completat cunoștințele de analiză financiară cu cele de cercetare în marketing, generând astfel o mai bună înțelegere a resorturilor economice care pot oferi unei companii avantajul competitiv și plus valoarea de care are nevoie pentru creșterea profitabilității. Pentru mine, cel mai important indicator din piața de capital este profitul, în toate formele sale și la oricare timp îl raportăm. Calea corectă de urmat în investițiile de pe piața de capital este cea de identificare a profitului și a factorilor de influență ale acestuia, dintre care primordială este inovația.

Șerban Florea

Șerban Florea

Consultant de investiții

Nu ezita să investești acum, chiar dacă niciodată nu este prea târziu

În fiecare zi ai 86.400 de secunde în care decizia este la tine.

Dacă acestea ar fi bani sunt convins că NU ai vrea să îi irosești în vreun fel. 

Blog

Ultimele articole

Este acum un moment bun?

Căutând idei de investiții de multe ori am primit întrebarea: “Este acum un moment bun să investesc?”. Nu cred că există un răspuns general valabil, deoarece acesta trebuie

Între Optimism și Pesimism

”Pentru motive pe care nu le-am înțeles niciodată, oamenilor le place să audă că lumea se duce naibii!" spune Deirdre McCloskey, profesor american de economie la Universitatea din

Program

09:00 AM - 22:00 PM

Telefon

(+40) 744 331 681

Adresa

Str. Amman Nr. 35, Sector 1, București

Suntem pe canalele sociale și ne poți urmări pe acestea:

Link-uri utile

Abonează-te la Newsletter

Dacă vrei să fii la curent cu publicațiile și noutățile noastre lasă-ne mai jos adresa ta de email.

Copyright © Selective Capital 2022. Toate drepturile rezervate.