Servicii financiare

Fie că dorești să fii asistat la fiecare pas în călătoria ta investițională sau ceea ce cauți este doar un plan bine definit.

Selective Capital este consultantul care îți oferă serviciile de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele. 

Serviciile noastre

Alege ce ți se potrivește

Avem posibilitatea să răspundem unor nevoi de servicii financiare multiple și complexe datorită expertizei noastre, dar și abordării personalizate

Educație financiară

Timpul poate să lucreze pentru tine sau poate să fie un obstacol în a-ți atinge obiectivele financiare pe termen lung. Fiecare mic pas contează și modul în care te raportezi la utilizarea banilor tăi, conștientizarea oportunităților pe care le ai și studiul continuu contribuie la nivelul gradului de inteligență financiară.

Plan de investiții

Piața de capital oferă o multitudine de variante ce pot fi folosite de investitori în vederea atingerii obiectivelor. Un consultant de investiții vine în sprijinul acestora cu o viziune experimentată și propune active financiare care să corespundă atât cu profilul de risc, cât și cu mediul economic în care acestea se desfășoară.

Analize financiare

O idee de investiție capătă statutul de recomandare, doar după ce factorii de influență au fost atent analizați, iar riscurile aferente au fost cântărite cu mare măsură în raport cu oportunitatea. Ideea face parte dintr-un ansamblu care va fi în concordanță cu maniera potrivită de manifestare a planului de investiții ales.

Evaluare portofolii

Un coș de active financiare deja existent dezvoltă o evoluție mai mult sau mai puțin conformă cu ceea ce ne-am propus inițial. Periodic este necesar să verificăm dacă structura aleasă mai corespunde cu gradul de risc, iar mediul economic a suferit schimbări majore ce impun acțiuni de regândire a strategiei alese. Totul începe însă cu o evaluare obiectivă.

Oportunități de investiții

De multe ori evoluția pieței face ca anumite active financiare să prezinte un preț care variază în jurul valorii. Oportunitatea apare atunci când reușim să găsim corect valoarea prezentă, iar aceasta ne oferă marja de siguranță de care avem nevoie pentru a putea considera un preț atractiv din punct de vedere al riscului asumat.

Recomandări specifice

Fiecare dintre noi suntem unici și purtăm mai departe experiența în care ne-am șlefuit credințe, obiceiuri și prejudecăți. Și în investiții putem căuta acele tipuri de active financiare care ne sunt cele mai potrivite pentru că le înțelegem cel mai bine sau susțin idei cu care rezonăm și pe care ne dorim să le vedem puse în aplicare.

0 +

Piețe acoperite

0 +

Ani de experiență

0 +

Portofolii recomandate

0 +

Companii analizate

Expertiză și calificări

De ce Selective Capital?

Soluția unei mai mari atenții si implicit a alocării unui timp specializat și bine concentrat către diferitele tipuri de investitori poate fi reprezentată de segregarea serviciilor de investiții financiare. Consultanța dedicată are menirea să identifice nevoile investiționale ale fiecăruia și să ghideze individual calea de urmat pentru îndeplinirea obiectivelor financiare. Selective Capital își propune să răspundă cu profesionalism la cerințele clienților săi și intenționează să dezvolte parteneriate cu intermediari ai Pieței de Capital, astfel încât să contribuie la o servire a investitorilor care să includă 3 axe principale: specializare, personalizare și beneficiu pe termen lung.

Hand signature sign approved business contract for certify and permit on the paper document

Consultant de investiții autorizat

Selective Capital este autorizată de către Autoritatea de Supraveghere Financiară conform deciziei nr. 37/11.03.2022, înscris în Registrul Public al ASF cu nr.
PJR01CIPJ/400002 pentru a oferi servicii de consultanță de investiții pentru valori mobiliare și unități de fond ale unor organisme de
plasament colectiv

Business team investment working with computer

Abordare personalizată

Investițiile în piața de capital corespund profilului de risc al fiecărui investitor în parte. Dinamica diferitelor titluri de valoare duce la o adaptabilitate crescută și continuă a portofoliului deținut. Selective Capital ghidează investitorul astfel încât situația specifică să răspundă obiectivelor sale.

Plan de investitii

Plan de investiții

Pentru a porni la drum pe calea investițiilor la bursă, șansele de a-ți atinge obiectivele pe termen lung cresc semnificativ dacă există un plan bine definit. Selective Capital vine în sprijinul investitorilor cu propuneri concrete de active mobiliare ce merită să fie luate în calcul într-un anumit moment și în funcție de riscul asumat.

Accesul pe piețele de capital este din ce în ce mai facil. Explozia de informație vine însă și cu o varietate mare de instrumente financiare tranzacționabile cu un grad de complexitate mai simplu sau mai complex. Selective Capital este tot timpul conectat la tot ceea ce se întâmplă pe bursă și filtrează toate aceste instrumente pentru a găsi cele mai bune oportunități.

Modalitatea de lucru

Atingi obiectivele de investiții pe termen lung

Investițiile pe piața de capital constituie poate mijlocul cel mai accesibil, ușor măsurabil și cu potențial dintre cele mai crescute în vederea atingerii obiectivelor financiare pe termen lung. Benjamin Graham spunea că ”prețul este ceea ce plătești, iar valoarea este ceea ce primești”. Pornind de la această filozofie, tranzacționarea activelor de investiții trebuie să fie consecința unui plan bine definit în care analiza, determinarea valorii, riscul ponderat și timpul potrivit sunt piloni de nădejde care susțin aceste obiective și marchează fundamentul transformării benefice a situației financiare pe care ne-o dorim. 

Companii în vizorul Selective

Program

09:00 AM - 22:00 PM

Telefon

(+40) 744 331 681

Adresa

Str. Amman Nr. 35, Sector 1, București

Suntem pe canalele sociale și ne poți urmări pe acestea:

Link-uri utile

Abonează-te la Newsletter

Dacă vrei să fii la curent cu publicațiile și noutățile noastre lasă-ne mai jos adresa ta de email.

Copyright © Selective Capital 2022. Toate drepturile rezervate.